Ön itt van: Kezdőlap Rólunk

Rólunk

Szakítva a „RÓLUNK” hagyományokkal, magáról a Caffé Carraro-ról csak néhány gondolat, a többi pedig tényleg RÓLUNK!

A Caffé Carraro 1927-ben alakult, és sok ma is működő Olaszországi pörkölő üzemhez hasonlóan elsősorban lokálisan igyekezett kielégíteni a kávé kedvelőinek igényeit.
A minőség és a termékek mögött rejlő szellemiség a lokális határvonalakat egyre kijjebb tolta. A kereslet növekedésével együtt járt a kapacitások bővítése és egy véget nem érő tanulási folyamat, melyhez mi is csatlakoztunk.
Mára a Caffé Carraro világszerte ismerté vált. Ez kizárólag termékei minőségének és korrekt üzletpolitikájának tudható be.
Ezért dolgozunk velük!

 
A Caffé dal 1927 Kft. hosszú évek óta képviseli Magyarországon a Caffé Carrarot. A kialakult kapcsolat nem csupán üzleti: Családtagokká és egymás életének részeivé váltunk, melyre mindketten büszkék vagyunk. Közös a célunk, az értékrendünk, közösen kutatjuk a jobbat. Jelezzük egymás felé, ha a piac változik, ha a partnerek részére jobb szolgáltatást találtunk. Nincs varázslat!

Olyan kávékereskedők vagyunk, akik mindent elkövetnek, hogy a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat. Bizonyára Ön is látja, hogy minden szakma szörnyen felhígult. No mi vagyunk az ellenpólus!
(további információ az „Eredményeink” menüpontban)

A hazai kávékultúrában úttörőként kezdtük lebontani a rossz beidegződéseket. Adagolás, minőség, szaktudás, eszközök, adagár és így tovább. Vége nincs azoknak a kérdéseknek, melyek a siker valódi zálogai.

Szolgáltatási rendszerünkben is egy új gondolkodás köszön vissza. Számunkra a kereskedelmi lánc végpontja a fogyasztó és nem a kávézó, étterem, stb. A mi célunk nem az, hogy sok kávét adjunk el az üzletnek, hanem az, hogy az üzlet sok kávét adjon el a vendégeinek! Ezért folyamatosan kínáljuk és bővítjük képzési programjainkat, keressük a jobb és a még jobb megoldást.

Partnerkapcsolatainkban a kölcsönös érdekekre helyezzük a hangsúlyt, nincs nagy és apró betűs rész, egyszerűen korrekt, kiszámítható együttműködés.


Tóth Sándor
Ügyvezető
Együttműködő Partnereink:
Carraro

Kövessen bennünket